Meer producten in de webshop

We hebben nog meer van onze producten in de webshop gezet. En nog iets anders: van de meeste van onze producten zijn foto’s gemaakt. Niet alle artikelen hebben een foto, maar de meeste wel. Het fotograferen van alle artikelen is namelijk een flinke klus. Onze collega Harriët is er druk mee: er staan inmiddels bijna 150 producten in de webshop. Alles online te bestellen dus.

Eigen foto’s

De webshop die we gebruiken is van de Echte Bakker. Handig, want er stonden al veel foto’s in. Maar de ene bakker is de andere bakker niet. Herman bakt het brood toch weer op een andere manier dan andere bakkers en ook het banket kent z’n variaties per bakker. Daarom wilden we graag eigen foto’s, zodat de producten voor onze klanten herkenbaar zijn. Het grootste gedeelte is nu klaar, de komende weken werken we aan het verder vullen van de webshop met producten en foto’s.

Online bestellen valt in de smaak

De webshop wordt goed gevonden en er wordt al flink online besteld. Bestellen voor de volgende dag kan trouwens tot 18.00 uur. Onze klanten noemen het gemak om ook buiten openingstijden te bestellen, de zekerheid dat de producten klaarliggen en het feit dat het betalen al geregeld is als voordelen van de webshop. We zijn blij dat we deze service nu ook kunnen bieden.